4 Ocak 2013 Cuma

Destekli sütyenler

Destekli sütyenler

Sütyen seçiminde önemli bir nokta boş veya dolu olmasıdır. Destekli sütyenler içerisinde bulunan destek sayesinde göğüslerin daha dik ve dolu görünmesine yardımcı olurlar. Yapılarına göre tam destekli sütyenler, yarım destekli sütyenler olarak da adlandırılabilirler. Yine push up sütyen anlam olarak destekli sütyen demektir.

Sütyen üreticileri ürettikleri modellerin hem desteksizini ve hemde destekli sütyen modelini üretme gayretindedirler. Böylece destekli sütyen isteyen kadınlara da hitap edebilmektedirler.

Sütyen seçiminde önemli bir nokta da destekli olup olmamasıdır. Bir çok kadın bu konuya önem vermektedir. Rahat bir kullanım için önemli bir konudur.
Sütyen modellerinin bir çoğu destekli olarak üretilmektedir. Mesela destekli straplez sütyenler, destekli sporcu sütyeni gibi.
destekli sporcu sütyeni
destekli straplez sütyen
yeni inci destekli sütyen

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil