28 Ocak 2013 Pazartesi

Uzun Kol Bayan Pijama - Polat Yıldız 3523

Bayan pijamaları çok hızlı gelişmekte ve devamlı yeni ürünler gündeme gelmektedir. Her firma sezon içerisinde yeni ürünleri piyasaya sürmekte ve bazı pijama modellerini de üretimden kaldırmaktadır.

Farklı modelleri, kullanım yerlerine göre kısa kol, uzun kol, şortlu takımlar, kaprili takımlar olarak çok sayıda pijama modeli görücüye çıkmıştır. İç giyim sektöründe çalışan iç giyim firmalarının bir çoğu bayan pijaması üretmeye başlamıştır.

Polat Yıldız İç Giyim'de bayan pijaması üreten firmalardan bir tanesidir. Çok sayıda ürünü piyasada olan firmanın uzun kol bayan pijama modellerinden bir tanesi de Polat Yıldız 3523 'tür.

Polat Yıldız 3523 uzun kol bayan pijama, uzun kol penyesi kız baskılıdır, tek altı ise çiçek desenlidir. Ürün standart bedendir. Pamuklu kumaştan üretilmiş olan ürün katolog rengindedir.

polat yıldız 3523 uzun kol bayan pijaması
Polat Yıldız 3523 Bayan Pijama

8 Ocak 2013 Salı

Ecrin İç Giyim'de 2013'ün ilk indirimi başladı

Ecrin İç Giyim'de 2013'ün ilk indirimi başladı

 2013'in ilk indirimi bayan pijama takımlarında başladı.

2013'ün ilk indirim kampanyası Ecrin İç Giyim'de başladı. Bayan pijama takımları artık %15 indirimli. 08-01-2013 ile 15-01-2013 tarihleri arasındaki bu kampanyayı sakın kaçırmayın.
Bayan pijama takımları, şortlu takımlar, kaprili takımlar marka ve ürün ayrımı olmadan indirime girdi. Size veya sevdiklerinize özel ürünler almanın tam zamanı.
bayan pima takımları indirimde
2013'ün ilk kampanyasını kaçırmayın, üstelik kapıda ödeme ve kredi kartına 12 taksit imkanları ile.

4 Ocak 2013 Cuma

Destekli sütyenler

Destekli sütyenler

Sütyen seçiminde önemli bir nokta boş veya dolu olmasıdır. Destekli sütyenler içerisinde bulunan destek sayesinde göğüslerin daha dik ve dolu görünmesine yardımcı olurlar. Yapılarına göre tam destekli sütyenler, yarım destekli sütyenler olarak da adlandırılabilirler. Yine push up sütyen anlam olarak destekli sütyen demektir.

Sütyen üreticileri ürettikleri modellerin hem desteksizini ve hemde destekli sütyen modelini üretme gayretindedirler. Böylece destekli sütyen isteyen kadınlara da hitap edebilmektedirler.

Sütyen seçiminde önemli bir nokta da destekli olup olmamasıdır. Bir çok kadın bu konuya önem vermektedir. Rahat bir kullanım için önemli bir konudur.
Sütyen modellerinin bir çoğu destekli olarak üretilmektedir. Mesela destekli straplez sütyenler, destekli sporcu sütyeni gibi.
destekli sporcu sütyeni
destekli straplez sütyen
yeni inci destekli sütyen